Sadržaj |
Puni tekst |
DOBROBIT KRAVA - PRETPOSTAVKA ZDRAVLJA I PROIZVODNJE
(str.243-248)
|
hrvatskipdf 2 MB
|
COW WELFARE-ITS RELATION TO HEALTH AND PRODUCTION
(str.243-248)
|
|
P. Novak, F. Zabloudil, I. Knizkova, P. Kunc
Izlaganje sa skupa
|
|
UTJECAJ DODAVANJA PRIRODNOG I SINTETIČKOG ZEOLITA NA MIKROBIOLOŠKE PARAMETRE U TEKUĆOJ FRAKCIJI SVINJSKOG GNOJA
(str.249-254)
|
hrvatskipdf 2 MB
|
THE INFLUENCE OF ADDITION OF NATURAL AND SYNTHETIC ZEOLITE ON MICROBIOLOGICAL PARAMETERS IN THE LIQUID FRACTION OF PIG SLURRY
(str.249-254)
|
|
Zuzana Pačajová, J. Venglovský, Nada Sasáková, M. Petrovský, Marija Vučemilo, Alenka Tofant
Izlaganje sa skupa
|
|
RJEŠENJE PROBLEMA VEZANIH ZA KONTROLU KUĆNE MUHE ( Musca domestica L.) U ŽIVOTINJSKIM NASTAMBAMA PRIMJENOM ADULTICIDNIH PREPARATA
(str.255-261)
|
hrvatskipdf 3 MB
|
THE SCOPE OF PROBLEMS RELATED TO THE CONTROL OF THE HOUSEFLY (Musca domestica L.) IN ANIMAL HOUSES BY MEANS OF ADULTICIDAL PREPARATIONS
(str.255-261)
|
|
J. Venglovský, M. Petrovský, Nada Sasáková, Zuzana Pačajová, Marija Vučemilo, Alenka Tofant
Izlaganje sa skupa
|
|
VAŽNOST TESTIRANJA EFIKASNOSTI DEZINFICIJENSA
(str.263-269)
|
hrvatskipdf 2 MB
|
THE IMPORTANCE OF TESTING OF THE EFFECTIVENESS OF DISINFECTANTS
(str.263-269)
|
|
Olga Ondrašovičová, M. Ondrašovič, Milada Vargová, L'. Para, Nada Sasáková, H. Bis-Wencel, M. Ntimpirangeza
Izlaganje sa skupa
|
|
ZNAČENJE PRIMJENJENE DEZINFEKCIJE U HIGIJENSKOJ KAKVOĆI MLIJEKA
(str.269-280)
|
hrvatskipdf 5 MB
|
IMPORTANCE OF THE APPLIED DISINFECTION IN THE HYGIENE QUALITY MILK
(str.269-280)
|
|
Željko Pavičić, Suzana Hađina
Izlaganje sa skupa
|
|
TRANSFORMACIJA DUŠIKOVIH OBLIKA I NJIHOVO OSLOBAĐANJE ZA VRIJEME POHRANE KRUTOG DIJELA SVINJSKOG GNOJA OBOGAĆENOG ZEOLITOM
(str.281-286)
|
hrvatskipdf 2 MB
|
TRANSFORMTION OF NIROGEN FORMS AND THEIR RELEASE DURING STORAGE OF PIG SLURRY SOLIDS AMENDED WITH NATURAL ZEOLITE
(str.281-286)
|
|
Milada Vargová, M. Ondrašovič, Olga Ondrašovičová, L'. Para, Nada Sasáková, J. Venglovský, Marija Vučemilo, Alenka Tofant
Izlaganje sa skupa
|
|
HIGIJENSKE MJERE U OKRUŽENJU CRVENOG I SMEĐEG JELENA
(str.287-291)
|
hrvatskipdf 2 MB
|
HYGIENIC MEASURES IN ENCLOSURES FOR RED AND FALLOW DEERS
(str.287-291)
|
|
F. Zabloudil, P. Novák, P. Juris
Izlaganje sa skupa
|
|
HRANIDBENA KAKVOĆA KRMNIH SMJESA NAMJENJENIH ISHRANI PERADI U 1999. I 2000. GODINI
(str.293-301)
|
hrvatskipdf 4 MB
|
HE QUALITY OF COMMERCIAL POULTRY FEED IN 1999 AND 2000
(str.293-301)
|
|
Marija Dinarina, Gabrijela Krivec
Izlaganje sa skupa
|
|
OSNOVNI PRINCIPI VENTILACIJE U FARMAMA ZA PERAD
(str.303-314)
|
hrvatskipdf 5 MB
|
BASIC VENTILATION PRINCIPLES IN POULTRY HOUSES
(str.303-314)
|
|
Davorin Kralj
Izlaganje sa skupa
|
|