hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.53 No.4

Datum izdavanja: Listopad 2003.

Objavljen na Hrčku: 31.03.2006.
Sadržaj Puni tekst
IN MEMORIAM - prof. dr. sc. Davoru Bakoviću (str.257-260) hrvatskipdf 418 KB
Jasmina Havranek, France Kervina
In memoriam, Nekrolog
 
Sirac – prilog poznavanju tehnologije, sastava i kvalitete (str.267-280) hrvatskipdf 198 KB
The sirac - contribution to the technology knowledge, composition and quality (str.267-280)  
Sonja Bijelac, Zlatan Sarić, Marko Stanišić
Izvorni znanstveni članak
 
Livanjski sir (str.281-291) hrvatskipdf 180 KB
Cheese from the region of Livno (str.281-291)  
Slavko Kirin, Željko Marijan
Stručni rad
 
Retrospektiva razvoja tehnologije koncentriranih i sušenih mliječnih proizvoda (str.293-307) hrvatskipdf 712 KB
Retrospective of concentrated and dried dairy products development (str.293-307)  
Marijana Carić, Ljerka Gregurek
Pregledni rad
 
Proizvodnja sira tipa Camembert od kozjeg i kravljeg mlijeka i njihovih mješavina (str.309-324) hrvatskipdf 331 KB
Manufacturing of Camembert type cheese made from goat's and cow's milk and their mixtures (str.309-324)  
Katarina Tonković, Ljerka Gregurek, Rajka Božanić
Stručni rad
 
Uloga sirutke u proizvodnji funkcionalne mliječne hrane (str.325-352) hrvatskipdf 464 KB
The role of whey in functional dairy food production (str.325-352)  
Ljubica Tratnik
Pregledni rad
 
Posjeta: 15.039 *