hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.49 No.2

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.49 No.2
Datum izdavanja: Svibanj 1999.

Objavljen na Hrčku: 10.12.2012.
Sadržaj Puni tekst
Mlijeko i mliječni proizvodi u bolničkim dijetama namijenjenim djeci i trudnicama bez metaboličkih smetnji (str.75-82)  
Milk and dairy products in hospital daily diet (str.75-82) engleskipdf 1 MB
Ines Panjkota Krbavčić, Irena Colić Barić, Nada Jurković
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj niskih temperatura na viskoznost i senzorska svojstva mliječnih deserata (str.83-94) hrvatskipdf 2 MB
Influence of low temperatures on the viscosity and sensoric properties of dairy desserts (str.83-94)  
Zoran Herceg, Vesna Hegedušić, Suzana Rimac
Izvorni znanstveni članak
 
Istraživanja glavnih sastojaka sirovog mlijeka krava na obiteljskim gospodarstvima (str.95-104) hrvatskipdf 1 MB
Determination of the main constituents in row milk collected on the family farms (str.95-104)  
Stjepan Feldhofer, Goran Matić, Hrvoje Starčević
Izvorni znanstveni članak
 
Udjel suhe tvari u mliječnim proizvodima - uporedba dviju metoda (str.105-112) hrvatskipdf 1 MB
Total solid content in milk products comparison of two methods (str.105-112)  
Mirjana Hruškar, Nada Vahčić
Stručni rad
 
Prikazi iz stručne literature (str.121-132) hrvatskipdf 2 MB
Vijest  
Posjeta: 2.521 *