hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.62 No.4

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.62 No.4
Datum izdavanja: Prosinac 2012.

Objavljen na Hrčku: 22.12.2012.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj hranidbe koza na sadržaj masnih kiselina u mlijeku (str.231-240) hrvatskipdf 615 KB
Influence of goats feeding on the fatty acids content in milk (str.231-240)  
Željka Klir, Zvonko Antunović, Josip Novoselec
Pregledni rad
 
Određivanje slobodnih aminokiselina u punomasnom turskom bijelom siru u salamuri proizvedenom od životinjskih i mikrobnih enzima grušanja s dodatkom ili bez dodatka starter kulture (str.241-250)  
Determination of free amino acids in whole-fat Turkish White Brined Cheese produced by animal and microbial milk-clotting enzymes with and without the addition of starter culture (str.241-250) engleskipdf 800 KB
Ufuk Eren-Vapur, Tulay Ozcan
Izvorni znanstveni članak
 
Kemijska i higijenska kvaliteta mlijeka na farmama mliječnih krava u tri hrvatske regije (str.251-260) hrvatskipdf 609 KB
Chemical and microbiological farm milk quality determination in three Croatian regions (str.251-260)  
Zoran Bašić, Rajka Božanić, Miljenko Konjačić, Jasna Đermadi, Neven Antunac, Vera Volarić
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj krmnoga slijeda na dohodak proizvodnje mlijeka (str.261-268) hrvatskipdf 832 KB
The impact of feeding line on dairy production revenue (str.261-268)  
Vesna Očić, Branka Šakić Bobić, Zoran Grgić
Izvorni znanstveni članak
 
Florni sastav ovčarskih pašnjaka otoka Paga (str.269-277) hrvatskipdf 1 MB
Floristic composition of the sheep pastures of the island of Pag (str.269-277)  
Ivica Ljubičić, Mihaela Britvec, Boro Mioč, Zvonimir Prpić, Vesna Pavić, Ivan Vnučec
Izvorni znanstveni članak
 
Mogućnosti korištenja huminske kiseline u hranidbi sanskih koza (str.278-283)  
Possibilities of using humic acid in diets for Saanen goats (str.278-283) engleskipdf 570 KB
Taskin Degirmencioglu
Prethodno priopćenje
 
Primjena holističkih metoda u analizi organskog mlijeka (str.284-290) hrvatskipdf 859 KB
Application of the holistic methods in analysis of organic milk (str.284-290)  
Anka Popović-Vranješ, Radovan Pejanović, David Cvetanović, Marija Jevtić, Milka Popović, Danica Glavaš-Trbić, Goran Jež
Stručni rad
 
Posjeta: 7.588 *