hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.47 No.2

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.47 No.2
Datum izdavanja: Svibanj 1997.

Objavljen na Hrčku: 09.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Vrednovanje primjene metode PetrifilmTM Escherichia coli za brojanje bakterije Escherichia coli u sirovom mlijeku (str.79-92) hrvatskipdf 2 MB
Evaluation of PetrifilmTM Escherichia coli method for bacterial count of Escherichia coli in raw milk (str.79-92)  
Karmen Godič Torkar, Slavica Golc Teger
Izvorni znanstveni članak
 
Reološke promjene kozjeg i kravljeg mlijeka tijekom fermentacije bakterijom Lactobacillus acidophilus (str.93-101) hrvatskipdf 1 MB
Rheological changes during fermentation of goats and cow's milk using Lactobacillus acidophilus (str.93-101)  
Predrag Novaković, Jasna Kordić, Vedran Slačanac, Tihomir Moslavac
Prethodno priopćenje
 
Mljekarske kulture mikroorganizama u proizvodnji fermentiranih mlijeka (str.103-113) hrvatskipdf 1 MB
Starter cultures in production of fermented milks (str.103-113)  
Ljerka Gregurek, Anica Borović
Pregledni rad
 
Fermentirani mliječni proizvodi u prevenciji i liječenju bolesti i poremećaja probavnih organa (str.115-121) hrvatskipdf 1 MB
Fermented dairy products in the prophylaxis and therapy of gastrointestinal disorders and diseases (str.115-121)  
Roko Živković
Pregledni rad
 
Somatske stanice u kozjem mlijeku (str.123-134) hrvatskipdf 2 MB
Somatic cells in goat milk (str.123-134)  
Neven Antunac, Jasmina Havranek, Dubravka Samaržija
Stručni rad
 
Funkcionalno-tehničko stanje i higijena muznih uređaja u minifarmskoj proizvodnji mlijeka (str.135-146) hrvatskipdf 2 MB
Functional and technical condition and hygiene of teat cup clusters in minifarm dairies (str.135-146)  
Miroslav Benić, Mirko Katarinčić, Stjepan Topolko
Stručni rad
 
Značaj patogenih mikroorganizama u sirovom mlijeku (str.147-162) hrvatskipdf 2 MB
Stručni rad  
Prikazi iz stručne literature hrvatskipdf 1 MB
Vijest  
Posjeta: 5.056 *