hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.35 No.1

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.35 No.1
Datum izdavanja: Siječanj 1985.

Objavljen na Hrčku: 30.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Promjene u siru edamskog tipa tokom čuvanja (str.3-10) hrvatskipdf 1 MB
Changes in Edam type cheese during storage (str.3-10)  
N. Taboršak, Ljubica Stojak, Ljerka Lešić, Blanka Koludrović, Vera Bašić, J. Pavlek
Izvorni znanstveni članak
 
Nalaz Penicillium camemberti Thom u edamskom siru i njegova toksičnost (str.11-16) hrvatskipdf 730 KB
Presence of Penicillium camemberti Thom in Edam cheese and its toxicity (str.11-16)  
Marija Škrinjar
Izvorni znanstveni članak
 
Neka svojstva mokrinskog sira (str.17-22) hrvatskipdf 756 KB
Some characteristics of Mokrinski cheese (str.17-22)  
Ivica Vujičić, Mirjana Vulić
Izvorni znanstveni članak
 
Izvodi iz stručne literature (str.23-23) hrvatskipdf 163 KB
Vijest  
XXIII. seminar za mljekarsku industriju (str.24-25) hrvatskipdf 355 KB
Vijest  
Mogućnosti aseptičkog punjenja proizvoda (str.30-31) hrvatskipdf 275 KB
Stručni rad  
Posjeta: 1.610 *