hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.34 No.10

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.34 No.10
Datum izdavanja: Listopad 1984.

Objavljen na Hrčku: 11.04.2013.
Sadržaj Puni tekst
Ispitivanje kvalitete proteinske komponente humaniziranog mlijeka pepsin-pankreatin testom (str.291-296) hrvatskipdf 795 KB
Determination of biological activity of protein component in milk, modified for infant feeding, by pepsin-pancreatin digest index (str.291-296)  
Marijana Carić, D. Veličković, E. Rajčan, B. Vucelić, J. Borota, M. Jojić
Izvorni znanstveni članak
 
Neki kemijski parametri kefira proizvedenog upotrebom različite kompozicije startera (str.297-302) hrvatskipdf 711 KB
Some chemical parameters of kefir production by use of different starter composition (str.297-302)  
Tihomir Milković, Jovan Petrović
Izvorni znanstveni članak
 
Zamrzavanje sladoleda tekućim ugljičnim dioksidom i suhim ledom (str.303-308) hrvatskipdf 724 KB
Ice cream freezing by means of liquid CO2 and dry ice (str.303-308)  
Bojan Šef, Maja otrin, Blaž Slokan, Majda Šef
Stručni rad
 
Izvodi iz stručne literature (str.309-310) hrvatskipdf 285 KB
Vijest  
Sastanak članova uredničkog odbora Mljekarstva (str.311-311) hrvatskipdf 203 KB
Vijest  
Posjeta: 2.180 *