hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.38 No.4

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.38 No.4
Datum izdavanja: Travanj 1988.

Objavljen na Hrčku: 09.05.2013.
Sadržaj Puni tekst
Proizvodnja topljenog travničkog sira za mazanje (str.87-98) hrvatskipdf 2 MB
Production of melted "Travnik" cheese spread (str.87-98)  
Anka Popović-Vranješ, Krunoslav Križan
Izvorni znanstveni članak
 
Poboljšanje metode za određivanje suhe tvari u jogurtu (str.99-103) hrvatskipdf 791 KB
Improvement of the method for TS determination of yoghurt (str.99-103)  
Jovan Đorđević, Marijana Milčić, Ognjen Maćej, Zora Beatović
Prethodno priopćenje
 
Metode kontrole kakvoće mljekarskih proizvoda (str.104-105) hrvatskipdf 274 KB
Vijest  
Održan XXVI. simpozij za mljekarsku industriju (str.105-107) hrvatskipdf 403 KB
Vijest  
Prikazi iz stručne literature hrvatskipdf 666 KB
Vijest  
Posjeta: 1.159 *