hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.36 No.3

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.36 No.3
Datum izdavanja: Ožujak 1986.

Objavljen na Hrčku: 03.10.2013.
Sadržaj Puni tekst
Strane i štetne tvari u mlijeku i mliječnim proizvodima (str.67-73) hrvatskipdf 1001 KB
Foreign and harmful substances in the milk and in dairy products (str.67-73)  
Darko Škrinjar
Stručni rad
 
Utjecaj učestalosti uzimanja uzoraka na rezultate analiza mlijeka (str.74-79) hrvatskipdf 624 KB
The influence of sample taking frequency on the results of milk components determination (str.74-79)  
Slavica Golc-Teger
Izvorni znanstveni članak
 
Kvaliteta topljenih sireva proizvedenih uz primjenu domaćih emulgatora KSS-1 i KSS-2 - II organoleptičke karakteristike (str.80-86) hrvatskipdf 946 KB
Quantity of processed cheese produced by usage of emulsifying agents KSS-1 and KSS-2. - II organoleptical characteristics (str.80-86)  
Marijana Carić, Spasenija Milanović, Dragoljub Gavarić, Ljiljana Kulić
Izvorni znanstveni članak
 
Izvodi iz stručne literature (str.87-89) hrvatskipdf 401 KB
Vijest  
In memoriam - prof.dr.sc. Davor Baković (str.90-90) hrvatskipdf 1 MB
In memoriam, Nekrolog  
Vijesti iz mljekarstva (str.91-94) hrvatskipdf 437 KB
Vijest  
Posjeta: 1.140 *