hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.26 No.10

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.26 No.10
Datum izdavanja: Listopad 1976.

Objavljen na Hrčku: 18.10.2013.
Sadržaj Puni tekst
Komparativni način ispitivanja mliječne masti u mlijeku i mliječnim proizvodima (str.220-226) hrvatskipdf 986 KB
Comparative method of investigation of milk fat in milk and milk products (str.220-226)  
Nebojša Živić
Izvorni znanstveni članak
 
Refleksometrijsko određivanje boje mlijeka i mliječnih proizvoda (str.227-232) hrvatskipdf 911 KB
Measurement of the color milk and dairy products by means of reflectance (str.227-232)  
Ivica Vujičić, A.I. Hasan, Vera Vujičić
Izvorni znanstveni članak
 
Transformacija proteinskog kompleksa mlijeka djelovanjem bakterija Lactobacillus acidophilus (str.232-236) hrvatskipdf 508 KB
Transformation of protein complex of milk by Lactobacillus acidophilus (str.232-236)  
Stojanka Mitić, Margita Čuperlović
Izvorni znanstveni članak
 
Izvodi iz stručne literature hrvatskipdf 735 KB
Vijest  
Posjeta: 1.079 *