hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.31 No.8

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.31 No.8
Datum izdavanja: Kolovoz 1981.

Objavljen na Hrčku: 31.10.2013.
Sadržaj Puni tekst
Izbor kultura s antimikrobnim svojstvima za proizvodnju fermentiranih napitaka (str.227-232) hrvatskipdf 756 KB
Selection of cultures with antimicrobial properties for fermented milk production (str.227-232)  
Stojanka Mitić, Stanimirka Videnović, Ranko Jović
Izvorni znanstveni članak
 
Proučavanje kinetike procesa izdvajanja kajmaka (str.233-243) hrvatskipdf 1 MB
Kinetics of Kaymak separation (str.233-243)  
Miodrag Matović, Dimitrije Voronjec, Vladeta Pavasović, Zoja Ilić, Bogoje Stević
Izvorni znanstveni članak
 
Zahtjevi kvalitete tehnološke vode u mljekarskoj industriji (str.244-247) hrvatskipdf 666 KB
Quality requirement for dairy process water (str.244-247)  
Mira Špirić
Stručni rad
 
Izvodi iz stručne literature (str.248-250) hrvatskipdf 417 KB
Vijest  
Vijesti iz mljekarstva (str.251-256) hrvatskipdf 717 KB
Vijest  
Posjeta: 1.362 *