Prijave priloga

Registracija i prijava su obavezne ukoliko želite predati članak putem ovog sustava te u svakom trenutku biti u mogućnosti provjeriti trenutno stanje prijavljenih priloga.

Uvjeti za predaju priloga

Kao dio postupka prijave priloga, autori su dužni potvrditi sukladnost priloga koji prijavljuju sa svim sljedećim stavkama. Autorima koji se ne pridržavaju ovih smjernica prijave mogu biti vraćene.
  • The submission has not been previously published, nor is it before another journal for consideration (or an explanation has been provided in Comments to the Editor).

Smjernice za autore

Časopis Povijesni prilozi koriste Open Journal sustav za prijavu rada i recenzentski postupak, te sustav pisanja bilježaka i bibliografije koji se temelji na tzv. čikaškom stilu citiranja, a prilagođen je hrvatskom jeziku. Molimo autore da prilikom prijave slijede Upute autorima, jer u protivnom rad neće biti zaprimljen.

Izjava o privatnosti

Adrese e-pošte i osobni podaci uneseni u mrežnu stranicu časopisa koristit će se isključivo za navedene svrhe ovog časopisa i neće biti dostupni za bilo koju drugu svrhu ili bilo kojoj drugoj strani.