APA 6th Edition Zaher, M. i Carić, M. (1988). Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka. Mljekarstvo, 38 (5), 129-133. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/101296
MLA 8th Edition Zaher, Mansour i Marijana Carić. "Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka." Mljekarstvo, vol. 38, br. 5, 1988, str. 129-133. https://hrcak.srce.hr/101296. Citirano 02.03.2021.
Chicago 17th Edition Zaher, Mansour i Marijana Carić. "Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka." Mljekarstvo 38, br. 5 (1988): 129-133. https://hrcak.srce.hr/101296
Harvard Zaher, M., i Carić, M. (1988). 'Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka', Mljekarstvo, 38(5), str. 129-133. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/101296 (Datum pristupa: 02.03.2021.)
Vancouver Zaher M, Carić M. Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1988 [pristupljeno 02.03.2021.];38(5):129-133. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101296
IEEE M. Zaher i M. Carić, "Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka", Mljekarstvo, vol.38, br. 5, str. 129-133, 1988. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101296. [Citirano: 02.03.2021.]
Sažetak U cilju ustanovljavanja utjecaja termičkog tretmana pasterizacije na komponente mlijeka, izvršena su istraživanja makrosastava, proteinskih komponenata i fizičkih karakteristika pasteriziranog mlijeka i uspoređena su sa sirovim mlijekom.