hrcak mascot   Srce   HID

Original scientific paper

Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka

Mansour Zaher ; Tehnološki fakultet, Bulevar Cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
Marijana Carić

Fulltext: croatian, pdf (661 KB) pages 129-133 downloads: 541* cite
APA 6th Edition
Zaher, M. & Carić, M. (1988). Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka. Mljekarstvo, 38 (5), 129-133. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/101296
MLA 8th Edition
Zaher, Mansour and Marijana Carić. "Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka." Mljekarstvo, vol. 38, no. 5, 1988, pp. 129-133. https://hrcak.srce.hr/101296. Accessed 19 Apr. 2021.
Chicago 17th Edition
Zaher, Mansour and Marijana Carić. "Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka." Mljekarstvo 38, no. 5 (1988): 129-133. https://hrcak.srce.hr/101296
Harvard
Zaher, M., and Carić, M. (1988). 'Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka', Mljekarstvo, 38(5), pp. 129-133. Available at: https://hrcak.srce.hr/101296 (Accessed 19 April 2021)
Vancouver
Zaher M, Carić M. Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1988 [cited 2021 April 19];38(5):129-133. Available from: https://hrcak.srce.hr/101296
IEEE
M. Zaher and M. Carić, "Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka", Mljekarstvo, vol.38, no. 5, pp. 129-133, 1988. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/101296. [Accessed: 19 April 2021]

Abstracts
U cilju ustanovljavanja utjecaja termičkog tretmana pasterizacije na komponente mlijeka, izvršena su istraživanja makrosastava, proteinskih komponenata i fizičkih karakteristika pasteriziranog mlijeka i uspoređena su sa sirovim mlijekom.

Keywords
mlijeko; proteini; pasterizacija

Hrčak ID: 101296

URI
https://hrcak.srce.hr/101296

[english]

Visits: 774 *