Skoči na glavni sadržaj

Stručni rad

Tablice za ocjenjivanje mliječnih proizvoda

Ante Petričić ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, 10000 Zagreb


Puni tekst: hrvatski pdf 514 Kb

str. 288-290

preuzimanja: 564

citiraj

Puni tekst: srpski pdf 205 Kb

str. 288-290

preuzimanja: 420

citiraj


Sažetak

Ocjenjivati mliječne proizvode vrlo je važno da se unaprijedi mljekarstvo. Svrha je ocjenjivanja da se ustanovi kvaliteta mliječnih proizvoda, da se utvrdi koliko se proizvođači drže propisa o sastavu, svojstvima i označivanju mliječnih proizvoda.

Ključne riječi

mlijeko; mliječni proizvodi; ocjenjivanje

Hrčak ID:

129283

URI

https://hrcak.srce.hr/129283

Datum izdavanja:

1.12.1956.

Podaci na drugim jezicima: srpski

Posjeta: 1.913 *