Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

ACHIEVEMENTS IN WHEAT BREEDING OF THE Bc INSITIUIE FOR BREEDING AND PRODUCTION OF FIELD CROPS - ZAGREB IN CROATIA

Slobodan Tomasović ; Bc Institut za oplemenjivanje i proizvodnju bilja d.d. Zagreb, Zagreb, Hrvatska
Petar Javor ; Bc Institut za oplemenjivanje i proizvodnju bilja d.d. Zagreb, Zagreb, Hrvatska
Rade Mlinar ; Bc Institut za oplemenjivanje i proizvodnju bilja d.d. Zagreb, Zagreb, Hrvatska
Branko Sesar ; Bc Institut za oplemenjivanje i proizvodnju bilja d.d. Zagreb, Zagreb, Hrvatska


Puni tekst: engleski pdf 2.248 Kb

str. 33-45

preuzimanja: 410

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

common wheat (Triticum aestivum L. em Thell.); durum wheat (Triticum durum Desf.); breeding; genetic yielding potential; yield stability; fungal wheat diseases; qualitative traits of kernel and flour

Hrčak ID:

142717

URI

https://hrcak.srce.hr/142717

Datum izdavanja:

21.3.1998.

Podaci na drugim jezicima: hrvatski

Posjeta: 1.250 *