Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

MOGUĆNOSTI MLEVENJA PRESOVANE DEHIDRIRANE MASE U MESNO-KOŠTANO BRAŠNO NA MLINU ČEKIĆARU (TIP MČA 000)

Milutin Ristić ; Tehnološki fakultet, OOUR Institut za tehnologiju stočne hrane, Novi Sad
Šandor Kormanjoš ; Tehnološki fakultet, OOUR Institut za tehnologiju stočne hrane, Novi Sad
Radivoj Ćurčić ; Tehnološki fakultet, OOUR Institut za tehnologiju stočne hrane, Novi Sad
Slavko Filipović ; Tehnološki fakultet, OOUR Institut za tehnologiju stočne hrane, Novi Sad
Melita Ivić ; Tehnološki fakultet, OOUR Institut za tehnologiju stočne hrane, Novi Sad
Ante Jelić ; Veterinarki fakultet, Zagreb


Puni tekst: hrvatski pdf 2.795 Kb

str. 7-11

preuzimanja: 315

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

Hrčak ID:

182209

URI

https://hrcak.srce.hr/182209

Datum izdavanja:

10.3.1989.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 1.017 *