Izvorni znanstveni članak
MOGUĆNOSTI MLEVENJA PRESOVANE DEHIDRIRANE MASE U MESNO-KOŠTANO BRAŠNO NA MLINU ČEKIĆARU (TIP MČA 000)
Milutin Ristić
; Tehnološki fakultet, OOUR Institut za tehnologiju stočne hrane, Novi Sad
Šandor Kormanjoš
; Tehnološki fakultet, OOUR Institut za tehnologiju stočne hrane, Novi Sad
Radivoj Ćurčić
; Tehnološki fakultet, OOUR Institut za tehnologiju stočne hrane, Novi Sad
Slavko Filipović
; Tehnološki fakultet, OOUR Institut za tehnologiju stočne hrane, Novi Sad
Melita Ivić
; Tehnološki fakultet, OOUR Institut za tehnologiju stočne hrane, Novi Sad
Ante Jelić
; Veterinarki fakultet, Zagreb
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
182209
URI
Datum izdavanja:
10.3.1989.
Posjeta: 1.017 *