Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

PROTEINSKO-KAROTINOIDNI KONCENTRAT OD SOKA LUCERKE (PKKL) KAO IZVOR PIGMENTA ZA BROJLERE

Ilija Delić ; Tehnološki fakultet, Institut za tehnologiju stočne hrane
Jovanka Lević ; Tehnološki fakultet, Institut za tehnologiju stočne hrane
Marijana Milić ; Tehnološki fakultet, Institut za tehnologiju stočne hrane
Srđan Stojanović ; Tehnološki fakultet, Institut za tehnologiju stočne hrane
Vjera Pribiš ; Institut za tehnologiju mesa, mleka, ulja i masti i voća i povrća, Novi Sad


Puni tekst: hrvatski pdf 40.677 Kb

str. 155-163

preuzimanja: 264

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

Hrčak ID:

183374

URI

https://hrcak.srce.hr/183374

Datum izdavanja:

17.11.1989.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 926 *