Skoči na glavni sadržaj

Pregledni rad

THE APPLICATION OF SOME FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS IN THE PRODUCTION OF EXTRUDED PRODUCTS

Antun Jozinović ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Đurđica Ačkar ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Jurislav Babić ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Borislav Miličević ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Stela Jokić ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Drago Šubarić orcid id orcid.org/0000-0002-6956-5814 ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku


Puni tekst: engleski pdf 5.304 Kb

str. 2-6

preuzimanja: 390

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

Hrčak ID:

218078

URI

https://hrcak.srce.hr/218078

Datum izdavanja:

10.10.2017.

Posjeta: 736 *