Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0204

Praćenje mikrobiološke kvalitete i promjena kemijskog sastava mlijeka kobila primjenom različitih analitičkih metoda

Ana Končurat ; Croatian veterinary institute Zagreb, Department Križevci, Zakmardijeva 10, 48260 Križevci, Croatia
Lidija Kozačinski ; University of Zagreb, Faculty of veterinary medicine, Department of hygiene and technology of foodstuffs, Heinzelova 55, 10000 Zagreb, Croatia
Nina Bilandžić ; Croatian veterinary institute Zagreb, Department of veterinary public health, Savska 143, 10000 Zagreb, Croatia
Željka Cvrtila ; University of Zagreb, Faculty of veterinary medicine, Department of hygiene and technology of foodstuffs, Heinzelova 55, 10000 Zagreb, Croatia
Tomislav Sukalić ; Croatian veterinary institute Zagreb, Department Križevci, Zakmardijeva 10, 48260 Križevci, Croatia
Marija Sedak
Miroslav Benić ; Croatian veterinary institute Zagreb, Department for bacteriology and parasitology, Savska 143, 10000 Zagreb, Croatia


Puni tekst: hrvatski pdf 222 Kb

str. 138-146

preuzimanja: 650

citiraj

Puni tekst: engleski pdf 222 Kb

str. 138-146

preuzimanja: 638

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

kobilje mlijeko; sastav; kvaliteta; usporedba metoda

Hrčak ID:

218657

URI

https://hrcak.srce.hr/218657

Datum izdavanja:

1.4.2019.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 3.022 *