Recenzija, Prikaz slučaja
Nives Rittig-Beljak: ŠVAPSKI KULINARIJ – DODIR TRADICIJA U HRVATSKOJ / SÜDDEUTSCHES CULINARIUM – BEGEGNUNG VON KOCHTRADITIONEN IN KROATIEN, Varteks tiskara Varaždin, Zajednica Nijemaca u Hrvatskoj, Zagreb 2002.
Jadranka Grbić
Puni tekst: hrvatski pdf 106 Kb
str. 179-180
preuzimanja: 596
citiraj
APA 6th Edition
Grbić, J. (2003). Nives Rittig-Beljak: ŠVAPSKI KULINARIJ – DODIR TRADICIJA U HRVATSKOJ / SÜDDEUTSCHES CULINARIUM – BEGEGNUNG VON KOCHTRADITIONEN IN KROATIEN, Varteks tiskara Varaždin, Zajednica Nijemaca u Hrvatskoj, Zagreb 2002.. Etnološka tribina, 33 (26), 179-180. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/27664
MLA 8th Edition
Grbić, Jadranka. "Nives Rittig-Beljak: ŠVAPSKI KULINARIJ – DODIR TRADICIJA U HRVATSKOJ / SÜDDEUTSCHES CULINARIUM – BEGEGNUNG VON KOCHTRADITIONEN IN KROATIEN, Varteks tiskara Varaždin, Zajednica Nijemaca u Hrvatskoj, Zagreb 2002.." Etnološka tribina, vol. 33, br. 26, 2003, str. 179-180. https://hrcak.srce.hr/27664. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
Grbić, Jadranka. "Nives Rittig-Beljak: ŠVAPSKI KULINARIJ – DODIR TRADICIJA U HRVATSKOJ / SÜDDEUTSCHES CULINARIUM – BEGEGNUNG VON KOCHTRADITIONEN IN KROATIEN, Varteks tiskara Varaždin, Zajednica Nijemaca u Hrvatskoj, Zagreb 2002.." Etnološka tribina 33, br. 26 (2003): 179-180. https://hrcak.srce.hr/27664
Harvard
Grbić, J. (2003). 'Nives Rittig-Beljak: ŠVAPSKI KULINARIJ – DODIR TRADICIJA U HRVATSKOJ / SÜDDEUTSCHES CULINARIUM – BEGEGNUNG VON KOCHTRADITIONEN IN KROATIEN, Varteks tiskara Varaždin, Zajednica Nijemaca u Hrvatskoj, Zagreb 2002.', Etnološka tribina, 33(26), str. 179-180. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/27664 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Grbić J. Nives Rittig-Beljak: ŠVAPSKI KULINARIJ – DODIR TRADICIJA U HRVATSKOJ / SÜDDEUTSCHES CULINARIUM – BEGEGNUNG VON KOCHTRADITIONEN IN KROATIEN, Varteks tiskara Varaždin, Zajednica Nijemaca u Hrvatskoj, Zagreb 2002.. Etnološka tribina [Internet]. 2003 [pristupljeno 22.12.2024.];33(26):179-180. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/27664
IEEE
J. Grbić, "Nives Rittig-Beljak: ŠVAPSKI KULINARIJ – DODIR TRADICIJA U HRVATSKOJ / SÜDDEUTSCHES CULINARIUM – BEGEGNUNG VON KOCHTRADITIONEN IN KROATIEN, Varteks tiskara Varaždin, Zajednica Nijemaca u Hrvatskoj, Zagreb 2002.", Etnološka tribina, vol.33, br. 26, str. 179-180, 2003. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/27664. [Citirano: 22.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
27664
URI
https://hrcak.srce.hr/27664
Datum izdavanja:
30.1.2004.
Posjeta: 1.405
*