APA 6th Edition Miletić, S. (1957). Konzumno kiselo vrhnje. Mljekarstvo, 7 (12), 272-273. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/57719
MLA 8th Edition Miletić, Silvija. "Konzumno kiselo vrhnje." Mljekarstvo, vol. 7, br. 12, 1957, str. 272-273. https://hrcak.srce.hr/57719. Citirano 09.03.2021.
Chicago 17th Edition Miletić, Silvija. "Konzumno kiselo vrhnje." Mljekarstvo 7, br. 12 (1957): 272-273. https://hrcak.srce.hr/57719
Harvard Miletić, S. (1957). 'Konzumno kiselo vrhnje', Mljekarstvo, 7(12), str. 272-273. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/57719 (Datum pristupa: 09.03.2021.)
Vancouver Miletić S. Konzumno kiselo vrhnje. Mljekarstvo [Internet]. 1957 [pristupljeno 09.03.2021.];7(12):272-273. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/57719
IEEE S. Miletić, "Konzumno kiselo vrhnje", Mljekarstvo, vol.7, br. 12, str. 272-273, 1957. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/57719. [Citirano: 09.03.2021.]
Sažetak Konzumno kiselo vrhnje je mliječni proizvod, koji se prodaje na evropskom i američkom tržištu. To vrhnje je gusto, kisela okusa i dosta čvrste konzistencije. Proizvodi se od slatkog, pasteriziranog vrhnja, koje zri u određenim uvjetima pod utjecajem kulture mikroorganizama mliječno-kiselog vrenja.