APA 6th Edition Bajec, V. (1960). Antibiotici i mljekarstvo. Mljekarstvo, 10 (6), 131-133. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/65396
MLA 8th Edition Bajec, Viktor. "Antibiotici i mljekarstvo." Mljekarstvo, vol. 10, br. 6, 1960, str. 131-133. https://hrcak.srce.hr/65396. Citirano 03.03.2021.
Chicago 17th Edition Bajec, Viktor. "Antibiotici i mljekarstvo." Mljekarstvo 10, br. 6 (1960): 131-133. https://hrcak.srce.hr/65396
Harvard Bajec, V. (1960). 'Antibiotici i mljekarstvo', Mljekarstvo, 10(6), str. 131-133. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/65396 (Datum pristupa: 03.03.2021.)
Vancouver Bajec V. Antibiotici i mljekarstvo. Mljekarstvo [Internet]. 1960 [pristupljeno 03.03.2021.];10(6):131-133. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/65396
IEEE V. Bajec, "Antibiotici i mljekarstvo", Mljekarstvo, vol.10, br. 6, str. 131-133, 1960. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/65396. [Citirano: 03.03.2021.]
Sažetak U nekim mljekarama Slovenije, pa i u Ljubljanskoj mlekarni bilo je slučajeva da se mlijeko, priređeno za jogurt, nije zgrušalo u određeno vrijeme. Najprije okrivljen je laboratorij što kulture nisu u redu. No, ispitivanja su pokazala da su kulture dobre i da se mlijeko ne žgrušava zbog nekog drugog uzroka.