Stručni rad
Ocjenjivač vrhnja u maslarni za proizvodnju najkvalitetnijeg maslaca
Puni tekst: hrvatski pdf 417 Kb
str. 224-226
preuzimanja: 384
citiraj
APA 6th Edition
(1962). Ocjenjivač vrhnja u maslarni za proizvodnju najkvalitetnijeg maslaca. Mljekarstvo, 12 (11 i 12), 224-226. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/66797
MLA 8th Edition
"Ocjenjivač vrhnja u maslarni za proizvodnju najkvalitetnijeg maslaca." Mljekarstvo, vol. 12, br. 11 i 12, 1962, str. 224-226. https://hrcak.srce.hr/66797. Citirano 21.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Ocjenjivač vrhnja u maslarni za proizvodnju najkvalitetnijeg maslaca." Mljekarstvo 12, br. 11 i 12 (1962): 224-226. https://hrcak.srce.hr/66797
Harvard
(1962). 'Ocjenjivač vrhnja u maslarni za proizvodnju najkvalitetnijeg maslaca', Mljekarstvo, 12(11 i 12), str. 224-226. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/66797 (Datum pristupa: 21.11.2024.)
Vancouver
Ocjenjivač vrhnja u maslarni za proizvodnju najkvalitetnijeg maslaca. Mljekarstvo [Internet]. 1962 [pristupljeno 21.11.2024.];12(11 i 12):224-226. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/66797
IEEE
"Ocjenjivač vrhnja u maslarni za proizvodnju najkvalitetnijeg maslaca", Mljekarstvo, vol.12, br. 11 i 12, str. 224-226, 1962. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/66797. [Citirano: 21.11.2024.]
Sažetak
Odavno je poznato da o sirovini zavisi kvaliteta prerađevina, pa tako najkvalitetniji maslac s oznakom Floralp (Marken-Butter Floralp) može se proizvesti samo od čistog vrhnja dobivenog centrifugiranjem koji potječe od apsolutno zdravog mlijeka, koje se danomice svježe i dobro ohlađeno doprema u centralnu maslarnu.
Ključne riječi
vrhnje; ocjenjivač vrhnja
Hrčak ID:
66797
URI
https://hrcak.srce.hr/66797
Datum izdavanja:
2.11.1962.
Posjeta: 886
*