hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom

Darko Škrinjar ; Zagrebačka mljekara, Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (1 MB) str. 186-191 preuzimanja: 2.498* citiraj
APA 6th Edition
Škrinjar, D. (1965). Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom. Mljekarstvo, 15 (8), 186-191. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/70715
MLA 8th Edition
Škrinjar, Darko. "Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom." Mljekarstvo, vol. 15, br. 8, 1965, str. 186-191. https://hrcak.srce.hr/70715. Citirano 05.03.2021.
Chicago 17th Edition
Škrinjar, Darko. "Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom." Mljekarstvo 15, br. 8 (1965): 186-191. https://hrcak.srce.hr/70715
Harvard
Škrinjar, D. (1965). 'Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom', Mljekarstvo, 15(8), str. 186-191. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/70715 (Datum pristupa: 05.03.2021.)
Vancouver
Škrinjar D. Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom. Mljekarstvo [Internet]. 1965 [pristupljeno 05.03.2021.];15(8):186-191. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70715
IEEE
D. Škrinjar, "Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom", Mljekarstvo, vol.15, br. 8, str. 186-191, 1965. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70715. [Citirano: 05.03.2021.]

Sažetak
Kvaliteta konzumnog mlijeka obrađenog na bilo koji način (pasterizacija, ultra visoko zagrijavanje (uperizacija), sterilizacija itd.) kao i kvaliteta mliječnih proizvoda (jogurt, maslac, tvrdi i meki sirevi, vrhnje, kazein, sladoled itd.) zavisi o kvaliteti sirovog mlijeka.

Ključne riječi
mlijeko; kvaliteta; pH

Hrčak ID: 70715

URI
https://hrcak.srce.hr/70715

Posjeta: 2.723 *