Skoči na glavni sadržaj

Stručni rad

Kakvi su bili mliječni proizvodi slovenskih mljekara 1969. godini

Franc Forstnerič ; Mlekarski šolski center, Kranj


Puni tekst: hrvatski pdf 1.434 Kb

str. 18-23

preuzimanja: 389

citiraj


Sažetak

Svako godišnje dvokratno ocjenjivanje mlijeka i mliječnih proizvoda, u proljeće i jesen, postalo je već tradicionalno. Ocjenjivanje mlijeka i mliječnih proizvoda je najveći događaj godine pri kojem pravimo obračun o našem radu, uspjesima i teškoćama. Tom prilikom sastajemo se, izmjenjujemo iskustva, dogovaramo se o daljnjem r.adu. Stručni seminari i savjetovanja, koja organiziramo, u vezi s ocjenjivanjem, je jedan od oblika stručnog usavršavanja mljekarskih radnika.

Ključne riječi

mlijeko; mliječni proizvodi

Hrčak ID:

70740

URI

https://hrcak.srce.hr/70740

Datum izdavanja:

2.1.1970.

Posjeta: 765 *