APA 6th Edition Bajčetić, B. (1954). Prerada mlijeka u području Borča. Mljekarstvo, 4 (4), 76-78. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/77152
MLA 8th Edition Bajčetić, Branko. "Prerada mlijeka u području Borča." Mljekarstvo, vol. 4, br. 4, 1954, str. 76-78. https://hrcak.srce.hr/77152. Citirano 05.03.2021.
Chicago 17th Edition Bajčetić, Branko. "Prerada mlijeka u području Borča." Mljekarstvo 4, br. 4 (1954): 76-78. https://hrcak.srce.hr/77152
Harvard Bajčetić, B. (1954). 'Prerada mlijeka u području Borča', Mljekarstvo, 4(4), str. 76-78. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/77152 (Datum pristupa: 05.03.2021.)
Vancouver Bajčetić B. Prerada mlijeka u području Borča. Mljekarstvo [Internet]. 1954 [pristupljeno 05.03.2021.];4(4):76-78. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/77152
IEEE B. Bajčetić, "Prerada mlijeka u području Borča", Mljekarstvo, vol.4, br. 4, str. 76-78, 1954. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/77152. [Citirano: 05.03.2021.]
Sažetak Budući da kod nas za jesenskih mjeseci ima najviše mlijeka, to se u to doba i najviše mlijeka prerađuje. U normalnim je prilikama tada i mlijeko najbolje; stoka je naime u najboljoj kondiciji, jer pase ili ima dovoljno zelene krme. Budući da su tada obično i vremenske prilike povoljne za proizvodnju i preradbu mlijeka, to je jesenska sezona redovno bivala i sezona najuspješnijeg poslovanja u našim mljekarama.