Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 28.12.2015.
  • Objavljen na Hrčku: 28.12.2015.

Sadržaj

Puni tekst

Microbiological quality and inhibitory potential of selected Croatian apiary honeys (str. 40-46)

V. Gradvol, Nikolina Atlaban, Lidija Lenart, H. Pavlović
Izvorni znanstveni članak


Modelling the supercritical CO2 extraction kinetics of soybean oil (str. 52-57)

Stela Jokić, Sandra Svilović, Senka Vidović
Izvorni znanstveni članak


Pulsed electric field and combination processing of mango nectar: effect on volatile compounds and HMF formation (str. 58-67)

R. Kumar, A. S. Bawa, K. Rajeswara Reddy, T. Kathiravan, Vijayalakshmi Subramanian, S. Nadanasabapathi
Izvorni znanstveni članak


Technological and nutritional aspect of different hemp types addition: Comparison of flour and wholemeal effect (str. 68-75)

I. Švec, Marie Hrušková, Ivana Jurinová
Izvorni znanstveni članak


Chemical and fruit skin colour markers for simple quality control of tomato fruits (str. 76-85)

Vesna Weingerl, Tatjana Unuk
Izvorni znanstveni članak


Application of polymer nanocomposite materials in food packaging (str. 86-94)

Amra Bratovčić, Amra Odobašić, S. Ćatić, Indira Šestan
Pregledni rad


Posjeta: 17.617 *