Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 31.08.2016.
  • Objavljen na Hrčku: 23.11.2016.

Sadržaj

Puni tekst

ASSESSMENT OF FERMENTED DAIRY PRODUCTS ADEQUACY IN DIET OF LACTOSE INTOLERANT PERSONS (str. 1-5)

Daniela Kenjerić, Daria Nieder, Milica Cvijetić Stokanović, Ivana Flanjak
Izvorni znanstveni članak


DIFFERENCES IN EATING HABITS AMONG STUDENTS AGED 15-18 YEARS IN RELATION TO SEX IN THE AREA OF MUNICIPALITY TRAVNIK (str. 6-14)

Ermina Kukić, Sead Karakaš, Mateja Paklarčić
Izvorni znanstveni članak


POLYCYSTIC OVARY SYNDROME (PCOS) – PILOT STUDY ON DIET QUALITY (str. 15-19)

Andreja Misir, Ines Banjari, Igor Lončar
Izvorni znanstveni članak


PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF PRO-VITAMIN A CASSAVA-WHEAT COMPOSITE FLOUR BISCUIT (str. 20-26)

Sogo J. Olatunde, Samson A. Oyeyinka, Rachel O. Adetola, Adewumi T. Oyeyinka, T. O. Owolabi
Izvorni znanstveni članak


DISEASES OF THE EYE AND THE THERAPEUTIC EFFECT OF HONEY (str. 27-31)

Suzana Nikolić-Pavljašević, Edita Redžepagić-Dervišević
Pregledni rad


Posjeta: 21.453 *