Food Technology and Biotechnology , Vol. 55 No. 3, 2017.
- Datum izdavanja: 19.09.2017.
- Objavljen na Hrčku: 20.09.2017.
Sadržaj
Puni tekst
Andrea Summer, Paolo Formaggioni, Piero Franceschi, Federica Di Frangia, Federico Righi, Massimo Malacarne
Pregledni rad
Uroš Andjelković, Martina Šrajer Gajdošik, Dajana Gašo-Sokač, Tamara Martinović, Djuro Josić
Pregledni rad
Arij it Nath, Gábor Szécsi, Barbara Csehi, Zsuzsa Mednyánszky, Gabriella Kiskó, Éva Bányai, Mihály Dernovics, András Koris
Izvorni znanstveni članak
Angelika-Ioanna Gialleli, Vassilios Ganatsios, Antonia Terpou, Maria Kanellaki, Argyro Bekatorou, Athanasios A. Koutinas, Dimitra Dimitrellou
Izvorni znanstveni članak
Maria Balcerek, Katarzyna Pielech-Przybylska, Urszula Dziekońska-Kubczak, Piotr Patelski, Ewelina Strąk
Izvorni znanstveni članak
Polona Jamnik, Katja Istenič, Tatjana Koštomaj, Tune Wulff, Margrét Geirsdóttir, Annette Almgren, Rósa Jónsdóttir, Hordur G. Kristinsson, Ingrid Undeland
Izvorni znanstveni članak
Mirna Mrkonjic Fuka, Ana Zgomba Maksimovic, Irina Tanuwidjaja, Natasa Hulak, Michael Schloter
Izvorni znanstveni članak
Ana Yanina Bustos, Carla Luciana Gerez, Lina Goumana Mohtar Mohtar, Verónica Irene Paz Zanini, Mónica Azucena Nazareno, María Pía Taranto, Laura Beatriz Iturriaga
Izvorni znanstveni članak
Seline Glorieux, Olivier Goemaere, Liselot Steen, Ilse Fraeye
Prethodno priopćenje
Juan C. Ramirez-Suarez, Andrés Álvarez-Armenta, Guillermina García-Sánchez, Ramón Pacheco-Aguilar, Susana M. Scheuren-Acevedo, Miguel A. Mazorra-Manzano, Agustín Rascón-Chu
Prethodno priopćenje
Edyta Malinowska-Pańczyk
Kratko priopćenje
Robert Duliński, Bożena Stodolak, Łukasz Byczyński, Aleksander Poreda, Anna Starzyńska-Janiszewska, Krzysztof Żyła
Kratko priopćenje
Petya Ivanova, Vesela I. Chalova, Hristo Kalaydzhiev, Mariana Perifanova-Nemska, Turid Rustad, Lidia Koleva
Kratko priopćenje
Natka Ćurko, Marina Tomašević, Marina Cvjetko Bubalo, Leo Gracin, Ivana Radojčić Redovniković, Karin Kovačević Ganić
Kratko priopćenje
Posjeta: 32.671 *