Food Technology and Biotechnology , Vol. 56 No. 2, 2018.
- Datum izdavanja: 29.06.2018.
- Objavljen na Hrčku: 11.07.2018.
Sadržaj
Puni tekst
Rodrigo José Gomes, Maria de Fatima Borges, Morsyleide de Freitas Rosa, Raúl Jorge Hernan Castro-Gómez, Wilma Aparecida Spinosa
Pregledni rad
Arijana Bušić, Semjon Kundas, Galina Morzak, Halina Belskaya, Nenad Marđetko, Mirela Ivančić Šantek, Draženka Komes, Srđan Novak, Božidar Šantek
Pregledni rad
Katarzyna Robak, Maria Balcerek
Pregledni rad
Joanna Berlowska, Weronika Cieciura-Włoch, Halina Kalinowska, Dorota Kregiel, Sebastian Borowski, Ewelina Pawlikowska, Michał Binczarski, Izabela Witonska
Izvorni znanstveni članak
Seyedeh Zeinab Asadi, Kianoush Khosravi-Darani, Houshang Nikoopour, Hossein Bakhoda
Izvorni znanstveni članak
Željko Jakopović, Karla Hanousek Čiča, Jasna Mrvčić, Irina Pucić, Iva Čanak, Jadranka Frece, Jelka Pleadin, Damir Stanzer, Slaven Zjalić, Ksenija Markov
Izvorni znanstveni članak
Mohd Zuhair Mohd Nor, Lata Ramchandran, Mikel Duke, Todor Vasiljevic
Izvorni znanstveni članak
Sumedha Arora, Prashant Mohanpuria, Gurupkar Singh Sidhu, Inderjit Singh Yadav, Vandna Kumari
Izvorni znanstveni članak
Bjørn Tore Rotabakk, Gaute Lunde Melberg, Jørgen Lerfall
Izvorni znanstveni članak
Ikbal Chaieb, Amel Ben Hamouda, Wafa Tayeb, Khaoula Zarrad, Thameur Bouslema, Asma Laarif
Izvorni znanstveni članak
Burcu Çabuk, Matthew G. Nosworthy, Andrea K. Stone, Darren R. Korber, Takuji Tanaka, James D. House, Michael T. Nickerson
Prethodno priopćenje
Andrea Antolić, Željan Maleš, Maja Tomičić, Mirza Bojić
Prethodno priopćenje
Ranko Gacesa, Damir Baranasic, Antonio Starcevic, Janko Diminic, Marino Korlević, Mirjana Najdek, Maria Blažina, Davor Oršolić, Domagoj Kolesarić, Paul F. Long, John Cullum, Daslav Hranueli, Sandi Orlic, Jurica Zucko
Kratko priopćenje
Ayeza Naeem, Tanveer Abbas, Tahira Mohsin Ali, Abid Hasnain
Kratko priopćenje
Posjeta: 35.980 *