Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 15.04.2002.
  • Objavljen na Hrčku: 31.03.2006.

Sadržaj

Puni tekst

Fermentacija i čuvanje probiotičkog jogurta od kozjeg mlijeka (str. 93-111)

Rajka Božanić, Irena Rogelj, Ljubica Tratnik
Izvorni znanstveni članak


Whey – an optional raw material for food yeast production (str. 113-124)

Damir Stanzer, Vesna Stehlik-Tomas, Vlatka Gulan Zetić, Jelena Manenica
Izvorni znanstveni članak


Milk and dairy products in hotel daily menue (str. 125-135)

Greta Krešić, Irena Colić Barić, Borislav Šimundić
Izvorni znanstveni članak


Production, yield and characteristics of Feta and Domiati type cheeses produced from goat´s milk (str. 137-153)

Ida Drgalić, Ljubica Tratnik, Rajka Božanić, Damir Kozlek
Izvorni znanstveni članak


The influence of ripening process on trapist cheese abatement (str. 155-161)

Slavko Kirin
Stručni rad


Posjeta: 20.402 *