Food Technology and Biotechnology , Vol. 58 No. 4, 2020.
- Datum izdavanja: 15.01.2021.
- Objavljen na Hrčku: 01.02.2021.
Sadržaj
Puni tekst
Nirmal Kumar, Vinay Kumar, Syed Mohsin Waheed, Diwas Pradhan
Izvorni znanstveni članak
Hafiz Muhammad Saleem Akhtar, Zipeng Ye, Mohamed Abdin, Yahya Saud Hamed, Guijie Chen, Xiaoxiong Zeng
Izvorni znanstveni članak
João Henrique Fernandes da Silva, José Sabino da Silva Neto, Edilene Souza da Silva, Danilo Emídio de Souza Cavalcanti, Patrícia Moreira Azoubel, Mohand Benachour
Izvorni znanstveni članak
Marjan Nouri, Faramarz Khodaiyan
Izvorni znanstveni članak
Barbara Kraigher, Ines Mandic-Mulec
Izvorni znanstveni članak
Daniela Kanno Mathias, Jacqueline Piazentin Costa, Carolina Rodrigues Calvo, Roberta Claro da Silva, Attilio Converti, Nadia Segura, Iván Jachmanián, Luiz Antonio Gioielli, Juliana Neves Rodrigues Ract
Izvorni znanstveni članak
Wanida Pan-utai, Siriluck Iamtham
Izvorni znanstveni članak
Ommol Banin Sogvar, Vali Rabiei, Farhang Razavi, Gholamreza Gohari
Izvorni znanstveni članak
Takeshi Nagai, Masataka Saito, Yasuhiro Tanoue, Norihisa Kai, Nobutaka Suzuki
Izvorni znanstveni članak
Ruilin Zhang, Lasheng Yin, Jian Chen, Xuewu Zhang
Izvorni znanstveni članak
Dubravka Novotni, Nika Mutak, Ljiljana Nanjara, Saša Drakula, Nikolina Čukelj Mustač, Bojana Voučko, Duška Ćurić
Prethodno priopćenje
Posjeta: 18.496 *