Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 15.01.2021.
  • Objavljen na Hrčku: 01.02.2021.

Sadržaj

Puni tekst

Učinkovitost primjene reuterina te bakteriocina nizina i pediocina pri konzerviranju sirovog mlijeka s mliječnih farmi (str. 359-369)

Nirmal Kumar, Vinay Kumar, Syed Mohsin Waheed, Diwas Pradhan
Izvorni znanstveni članak


Imunomodulacijska aktivnost polisaharida iz ljuske slanutka (Cicer arietinum L.) vrste kabuli in vitro i in vivo (str. 370-380)

Hafiz Muhammad Saleem Akhtar, Zipeng Ye, Mohamed Abdin, Yahya Saud Hamed, Guijie Chen, Xiaoxiong Zeng
Izvorni znanstveni članak


Effect of Ultrasonic Pretreatment on Melon Drying and Computational Fluid Dynamic Modelling of Thermal Profile (str. 381-390)

João Henrique Fernandes da Silva, José Sabino da Silva Neto, Edilene Souza da Silva, Danilo Emídio de Souza Cavalcanti, Patrícia Moreira Azoubel, Mohand Benachour
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj diklofenaka na bakterijsku populaciju aktivnog mulja u reaktoru s pritokom supstrata (str. 402-410)

Barbara Kraigher, Ines Mandic-Mulec
Izvorni znanstveni članak


Incorporation of Caprylic Acid into a Single Cell Oil Rich in Docosahexaenoic Acid for the Production of Specialty Lipids (str. 411-422)

Daniela Kanno Mathias, Jacqueline Piazentin Costa, Carolina Rodrigues Calvo, Roberta Claro da Silva, Attilio Converti, Nadia Segura, Iván Jachmanián, Luiz Antonio Gioielli, Juliana Neves Rodrigues Ract
Izvorni znanstveni članak


Enhanced Microencapsulation of C-Phycocyanin from Arthrospira by Freeze-Drying with Different Wall Materials (str. 423-432)

Wanida Pan-utai, Siriluck Iamtham
Izvorni znanstveni članak


Karakterizacija kolagena iz kože sahalinske mladice kao potencijalne biomase (str. 445-454)

Takeshi Nagai, Masataka Saito, Yasuhiro Tanoue, Norihisa Kai, Nobutaka Suzuki
Izvorni znanstveni članak


Antioksidacijski kapacitet jetrenih proteina odojka i njihovih hidrolizata, te njihov učinak in vitro na inhibiciju steatoze (str. 455-464)

Ruilin Zhang, Lasheng Yin, Jian Chen, Xuewu Zhang
Izvorni znanstveni članak


Fermentacija kiselog tijesta pripremljenog s rogačevim brašnom i njegova primjena u proizvodnji pšeničnog kruha (str. 465-474)

Dubravka Novotni, Nika Mutak, Ljiljana Nanjara, Saša Drakula, Nikolina Čukelj Mustač, Bojana Voučko, Duška Ćurić
Prethodno priopćenje


Posjeta: 18.496 *