Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 18.04.2021.
  • Objavljen na Hrčku: 02.05.2021.

Sadržaj

Puni tekst

Should we open the reviewing process (str. 1-2)

Vladimir Mrša
Uvodnik


Senzorna i fizikalno-kemijska kakvoća popečaka od bakalara obogaćenih atlantskom skušom (str. 4-15)

Janna Cropotova, Revilija Mozuraityte, Inger Beate Standal, Olga Szulecka, Tomasz Kulikowski, Adam Mytlewski, Turid Rustad
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj uzastopne primjene starter kulture Saccharomyces pastorianus na dinamiku potrošnje šećera iz sladovine (str. 16-23)

Miha Ocvirk, Nataša Kočar Mlinarič, Iztok Jože Košir
Izvorni znanstveni članak


Potencijalno mjesto vezanja estrogena na S protein virusa SARS-CoV2 (str. 24-30)

Ante Tomasović, Damir Stanzer, Ivan Krešimir Svetec, Marina Svetec Miklenić
Prethodno priopćenje


Utjecaj otapala na ekstrakciju fitonutrijenata s potencijalnim antioksidacijskim i antibakterijskim svojstvima iz mekinja sirka (str. 31-43)

Varee Tyagi, Chakkaravarthi Saravanan, Yixiang Wang, Bhaswati Bhattacharya
Izvorni znanstveni članak


Effect of Ripening in Brine and in a Vacuum on Protein, Fatty Acid and Mineral Profiles, and Antioxidant Potential of Reduced-Fat White Cheese (str. 44-55)

Miroljub Barać, Zlatan Sarić, Tanja Vučić, Ivana Sredović Ignjatović, Danijel Milinčić, Bojana Špirović Trifunović, Milenko Smiljanić
Izvorni znanstveni članak


Proteolitički soj Lactococcus lactis i lipolitički soj Enterococcus durans, izolirani iz tradicionalnog sira i upotrijebljeni kao funkcionalne mesne starter kulture (str. 63-73)

Mirna Mrkonjic Fuka, Ivica Kos, Ana Zgomba Maksimovic, Melita Bacic, Irina Tanuwidjaja
Izvorni znanstveni članak


Development and Validation of a Food Frequency Questionnaire for Population of Adolescents in Croatia (str. 74-81)

Ana Močić Pavić, Sara Sila, Tena Niseteo, Iva Hojsak, Sanja Kolaček
Izvorni znanstveni članak


Mozzarella Cheese Stretching: A Minireview (str. 82-91)

Mônica Correia Gonçalves, Haíssa Roberta Cardarelli
Pregledni rad


Svojstva mlijeka tretiranog baktofugiranjem i ultrazvukom velike snage (str. 92-102)

Edita Juraga, Tomislava Vukušić Pavičić, Jasenka Gajdoš Kljusurić, Mladen Brnčić, Tomislav Juraga, Zoran Herceg
Izvorni znanstveni članak


Physicochemical Characterization, Stability and Cytotoxicity of a Blue Dye Obtained from Genipap Fruit (Genipa americana L.) (str. 103-111)

Camila Verly de Miranda Sabino, Bárbara Janaína Paula da Silva, Danielle Lima Bezerra de Menezes, Felipe Moura Araújo da Silva, Tatiane Pereira de-Souza, Hector Henrique Ferreira Koolen, Ádley Antonini Neves de Lima, Emerson Silva Lima
Izvorni znanstveni članak


A Molecular Approach for the Detection and Quantification of Tribolium castaneum (Herbst) Infestation in Stored Wheat Flour (str. 112-121)

Aditi Negi, Arunkumar Anandharaj, Sureshkumar Kalakandan, Meenatchi Rajamani
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 23.353 *