Food Technology and Biotechnology , Vol. 59 No. 1, 2021.
- Datum izdavanja: 18.04.2021.
- Objavljen na Hrčku: 02.05.2021.
Sadržaj
Puni tekst
Janna Cropotova, Revilija Mozuraityte, Inger Beate Standal, Olga Szulecka, Tomasz Kulikowski, Adam Mytlewski, Turid Rustad
Izvorni znanstveni članak
Miha Ocvirk, Nataša Kočar Mlinarič, Iztok Jože Košir
Izvorni znanstveni članak
Ante Tomasović, Damir Stanzer, Ivan Krešimir Svetec, Marina Svetec Miklenić
Prethodno priopćenje
Varee Tyagi, Chakkaravarthi Saravanan, Yixiang Wang, Bhaswati Bhattacharya
Izvorni znanstveni članak
Miroljub Barać, Zlatan Sarić, Tanja Vučić, Ivana Sredović Ignjatović, Danijel Milinčić, Bojana Špirović Trifunović, Milenko Smiljanić
Izvorni znanstveni članak
Amanda M.G. MacLean, Yasmini P.A. Silva, Guangling Jiao, Marianne S. Brooks
Kratko priopćenje
Mirna Mrkonjic Fuka, Ivica Kos, Ana Zgomba Maksimovic, Melita Bacic, Irina Tanuwidjaja
Izvorni znanstveni članak
Ana Močić Pavić, Sara Sila, Tena Niseteo, Iva Hojsak, Sanja Kolaček
Izvorni znanstveni članak
Mônica Correia Gonçalves, Haíssa Roberta Cardarelli
Pregledni rad
Edita Juraga, Tomislava Vukušić Pavičić, Jasenka Gajdoš Kljusurić, Mladen Brnčić, Tomislav Juraga, Zoran Herceg
Izvorni znanstveni članak
Camila Verly de Miranda Sabino, Bárbara Janaína Paula da Silva, Danielle Lima Bezerra de Menezes, Felipe Moura Araújo da Silva, Tatiane Pereira de-Souza, Hector Henrique Ferreira Koolen, Ádley Antonini Neves de Lima, Emerson Silva Lima
Izvorni znanstveni članak
Aditi Negi, Arunkumar Anandharaj, Sureshkumar Kalakandan, Meenatchi Rajamani
Izvorni znanstveni članak
Posjeta: 23.353 *