Food Technology and Biotechnology , Vol. 59 No. 2, 2021.
- Datum izdavanja: 08.07.2021.
- Objavljen na Hrčku: 19.07.2021.
Sadržaj
Puni tekst
Essam A. Makky, Manaf AlMatar, Mahmood H. Mahmood, Ooi Wei Ting, Wong Zi Qi
Izvorni znanstveni članak
Elavarasan Elangovan, Sendhil Kumar Natarajan
Izvorni znanstveni članak
Elizabeta Zandona, Marijana Blažić, Anet Režek Jambrak
Pregledni rad
Abdullah M. Alnuqaydan, Bilal Rah
Izvorni znanstveni članak
Seyed Saeid Hosseini, Faramarz Khodaiyan, Seyed Mohammad Mousavi, Seyedeh Zahra Azimi
Izvorni znanstveni članak
Viviana Andrea Velasco-Arango, José Igor Hleap-Zapata, Luis Eduardo Ordóñez-Santos
Prethodno priopćenje
Tahir Arbneshi, Arbër Frangu, Michaela Frühbauerová, Libor Červenka, Liridon Berisha, Kurt Kalcher, Milan Sýs
Izvorni znanstveni članak
Boon-Hong Kong, Chee-Sum Alvin Yap, Muhammad Fazril Mohamad Razif, Szu-Ting Ng, Chon-Seng Tan, Shin-Yee Fung
Prethodno priopćenje
Lívia Dias Campêlo de Freitas, Shirley Clyde Rupert Brandão, João Henrique Fernandes da Silva, Otidene Rossiter Sá da Rocha, Patrícia Moreira Azoubel
Izvorni znanstveni članak
Irena Ivanišević, Stjepan Milardović, Petar Kassal
Pregledni rad
Savita Sharma, Prashant Sahni
Izvorni znanstveni članak
Posjeta: 21.547 *