Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 09.09.2022.
  • Objavljen na Hrčku: 21.09.2022.

Sadržaj

Puni tekst

Дигитално управление на технологични процеси в говедовъдни ферми. Oбзор (str. 486-495)

Nikolay MARKOV, Svetoslava STOYCHEVA, Miroslav HRISTOV, Lora MONDESHKA
Pregledni rad


Hranjiva i energetska vrijednost kukuruzne silaže na mliječnim farmama Istočne Hrvatske (str. 496-506)

Matija DOMAĆINOVIĆ, Dragan SOLIĆ, Ivana PRAKATUR, Zvonko ANTUNOVIĆ, Ivica VRANIĆ, Mario RONTA
Izvorni znanstveni članak


Обменна енергия в сушени плодове от облепиха (Hippophaes rhamnoides) за пилета бройлери (str. 507-512)

Vasil PIRGOZLIEV, Stephen Charles MANSBRIDGE, Isobel Margaret WHITING, Jalil Mahmwd ABDULLA, Stephen Paul ROSE, Teodora MIHOVA
Prethodno priopćenje


Characterization of Lecanicillium psalliotae and Akanthomyces muscarium from Sunn pests (Eurygaster spp.) (str. 526-532)

Esra GÜL, Numan Ertuğrul BABAROĞLU, Fikret DEMİRCİ
Izvorni znanstveni članak


Sanitarni status tri hrvatske autohtone sorte vinove loze (Vitis vinifera L.) s područja Dalmacije uključene u postupak klonske selekcije (str. 533-539)

Željko ANDABAKA, Marija DIVIĆ, Tomislav JERKOVIĆ, Domagoj STUPIĆ, Zvjezdana MARKOVIĆ, Darko PREINER, Edi MALETIĆ, Jasminka KAROGLAN KONTIĆ, Darko VONČINA, Ivana TOMAZ, Iva ŠIKUTEN
Izvorni znanstveni članak


Biologická ochrana proti patogenním houbám: budou hrát mykoviry důležitou úlohu? (str. 540-551)

Tomáš TONKA, Lucie WALTEROVÁ, Vladislav ČURN
Pregledni rad


Model de estimare a producției de orz pe baza imaginilor satelitare (str. 552-563)

Florin SALA, Mihai Valentin HERBEI
Izvorni znanstveni članak


Evaluation of some bread wheat genotypes for heat tolerance under terminal heat stress conditions (str. 564-581)

Ayman G. ABD EL-RADY
Izvorni znanstveni članak


Plant growth promoting bacteria enhances photosynthesis, nodulation and root system architecture in lentil under lead toxicity (str. 582-591)

Murat ERMAN, Fatih ÇIĞ, Figen CERITOGLU, Mustafa CERITOGLU
Izvorni znanstveni članak


Sredstva za zaštitu bilja na poljoprivrednim površinama – rezidue u gujavicama i procjena potencijalno toksičnih učinaka na okoliš (str. 604-614)

Thomas SCHMIDT, Stefan KIMMEL, Stefan HOEGER, Darija LEMIC, Renata BAZOK, Helena VIRIC GASPARIC
Izvorni znanstveni članak


Argania spinosa as potential oilseed resource for the future: genotype impact in oil content and fatty acids composition (str. 615-623)

Ilham RAHMOUNI, Yasser SAHE, Siham OUMOUSS, Ghizlane TOBI, Zine El Abidine TRIQUI, Kabbour Mohammed RACHID, Mohammed BOUKSAIM, Yasmina EL BAHLOUL
Izvorni znanstveni članak


Značaj suzbijanja korova i roka sjetve u proizvodnji kivana (Cucumis metuliferus E. Meyer Ex. Naudin) na području istočne Slavonije (str. 624-631)

Edita ŠTEFANIĆ, Marin LUKAČEVIĆ, Sanda RAŠIĆ, Pavo LUCIĆ
Prethodno priopćenje


Populations of entomopathogenic nematodes in agricultural lands (str. 624-631)

Azin VAFA, Ayatollah SAEEDIZADEH
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj obodne brzine sjetvene ploče na razmak u sjetvi kukuruza kokičara (str. 642-654)

Anamarija BANAJ, Đuro BANAJ, Bojan STIPEŠEVIĆ, Franjo NEMET, Dragan JURKOVIĆ
Izvorni znanstveni članak


Етнофармакология и фитохимия на някои представители на рода Prunus (str. 665-678)

Aneta POPOVA, Dasha MIHAYLOVA, Iordanka ALEXIEVA, Pavlina DOYKINA
Pregledni rad


Mlékárenský průmysl v Evropské unii: Skupinové shlukování zemí v období před a po zrušení mléčných kvót (str. 679-691)

Zdeňka NÁGLOVÁ, Pavel KOTYZA, Josef SLABOCH, Pavlína HÁLOVÁ, Katarzyna CZECH, Michał WIELECHOWSK, Denys CHEREVYK
Izvorni znanstveni članak


Postizanje ekonomske održivosti eko-označavanjem: Studija slučaja hrvatskog maslinovog ulja i stranih potrošača (str. 692-703)

Milan OPLANIĆ, Vilma XHAKOLLARI, Marija CERJAK, Karolina BRKIĆ BUBOLA, Ana ČEHIĆ
Izvorni znanstveni članak


Export of Indonesian cinnamon in international market: competitiveness and performance (str. 704-713)

Tavi SUPRIANA, Tasya Chairuna PANE, Muhammad KHALIQI
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 623 *