Croatian journal of food science and technology , Vol. 14 No. 2, 2022.
- Datum izdavanja: 15.12.2022.
- Objavljen na Hrčku: 22.12.2022.
Sadržaj
Puni tekst
Mutiu Alani Fakunle, Wasiu Bolade Agbaje, Enoch Adeolu Aninku
Izvorni znanstveni članak
Tatyana Yoncheva, Hristo Spasov, Georgi Kostov
Izvorni znanstveni članak
Mirela Trgovac, Veronika Barišić, Ivana Flanjak, Antun Jozinović, Borislav Miličević, Jurislav Babić, Drago Šubarić, Đurđica Ačkar
Izvorni znanstveni članak
Alemayehu Anza, Nebiyu Yemane, Amssalu Bezabeh
Izvorni znanstveni članak
Rahman Akinoso, Adetunji Ismael Lawal, Akeem Olayemi Raji, Adejonwo Opeyemi Osifuwa
Izvorni znanstveni članak
Abosede Oduntan, Gibson Arueya
Izvorni znanstveni članak
Ana-Marija Cikoš, Krunoslav Aladić, Stela Jokić, Domagoj Živković, Igor Jerković
Izvorni znanstveni članak
Martina Antunović, Marija Kovač Tomas, Antonija Šarić, Mirela Lučan Čolić, Jurislav Babić, Tihomir Kovač
Pregledni rad
Aslı Yorulmaz
Izvorni znanstveni članak
Ademola Aremu, Babatunde Oyefeso, Kemisola Molehin
Izvorni znanstveni članak
Elizabeth Oluremi Farinde
Izvorni znanstveni članak
Samaila James, Suleiman Yusuf Bagirei, Suleiman Amuga James, Caleb Yakubu Maina, Amina Ibrahim-Baba, Adobu Ilemona, Abdullazeez Ozovehe
Izvorni znanstveni članak
Abiola Tanimola, Atinuke Adekunle-Aremu, Oluwatomilola Bolaji, Femi Oludemi, Kudirat Ibrahim
Izvorni znanstveni članak
Posjeta: 12.502 *