Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 01.07.2023.
  • Objavljen na Hrčku: 29.12.2023.

Sadržaj

Puni tekst

ONE – OBROK ZA PREŽIVLJAVANJE NOVE GENERACIJE (str. 3-13)

Atlantic Cedevita d.o.o, Institut Ruđer Bošković
Ostalo


Effects of eating outside the home on adolescent diet quality (str. 14-21)

Amanda Gaši, Željana Mudnić, Josip Rešetar, Jasenka Gajdoš-Kljusurić, Maroje Sorić, Marjeta Mišigoj-Duraković, Zvonimir Šatalić
Izvorni znanstveni članak


Quality attributes of cookies from wheat, lima bean and tigernut composite flour (str. 22-28)

Femi Fidelis Akinwande, Hannah Temitayo Olaleye, Tolulope Oresanya
Izvorni znanstveni članak


Occurrence of aflatoxins in Nigerian foods: a review (str. 29-36)

Jeff-Agboola Yemisi Adefunke, Sipasi Kate Oluwakanyinsola, Oke Emmanuel Kehinde, Jeff-Agboola Excel Oluwajomiloju, Oladebeye Abraham Olasupo
Pregledni rad


Mediteranska prehrana i gestacijski dijabetes (str. 37-41)

Dario Rahelić, Ratko Matijević
Pregledni rad


Važnost interdisciplinarnog pristupa liječnika i nutricionista u zbrinjavanju pacijenata (str. 42-48)

Ivana Rumora Samarin, Lora Štrbac, Anja Vukomanović, Zvonimir Šatalić, Ines Panjkota Krbavčić
Izvorni znanstveni članak


Development, bioactive and sensory analysis of the honey-filled chocolate pralines infused with ground ivy (Glechoma hederacea L.) extract (str. 49-54)

Danijela Šeremet, Petra Subotić, Ksenija Marković, Ana Mandura Jarić, Aleksandra Vojvodić Cebin, Nada Vahčić, Draženka Komes
Izvorni znanstveni članak


Consumption of sheep and goat milk ice cream - a survey of young consumers (str. 55-60)

Milna Tudor Kalit, Andrijana Glavaš, Barbara Horvatinović, Marina Tomić Maksan
Stručni rad


Posjeta: 2.096 *