Skoči na glavni sadržaj

GLASILO FUTURE , Vol. 7 No. 1, 2024.

  • Datum izdavanja: 31.05.2024.
  • Objavljen na Hrčku: 21.11.2024.

Sadržaj

Puni tekst

Effect of processing and storage on the quality of the purees made from different sweet potato cultivars (str. 1-12)

Ante Lončarić, Sanja Zec Zrinušić, Tihomir Kovač, Blanka Bilić Rajs, Melita Lončarić, Antun Jozinović, Jurislav Babić
Izvorni znanstveni članak


Influence of storage time on the aroma profile of virgin olive oils (str. 13-27)

Mladenka Šarolić, Anita Pitarević, Zvonimir Marijanović, Zlatka Knezović
Izvorni znanstveni članak


Sensory evaluation of rosehip (Rosa canina L.) enriched tea biscuits (str. 28-37)

Emilija Friganović, Ljiljana Nanjara, Anđela Grabovac, Maria Zvjerac, Boris Dorbić
Izvorni znanstveni članak


Barley malt-based functional beverage (str. 38-47)

Nikola Marić, Sanja Radman, Danijela Skroza, Roberta Frleta Matas, Ivana Generalić Mekinić
Stručni rad


Sprouts and microgreens – new trends in nutrition (str. 48-56)

Mirna Koloper, Nikolina Gaćina
Stručni rad


Influence of different yeast species on the composition of volatile compounds of Pošip wine (str. 57-68)

Tomislav Svalina, Andrej Uremović, Marko Šuste, Žana Delić
Stručni rad


Posjeta: 0 *