Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 10.08.2009.
  • Objavljen na Hrčku: 18.05.2010.

Sadržaj

Puni tekst

Utjecaj vrste i spola peradi te tehnološkog procesa hla"enja na kvalitetu mesa (str. 222-231)

Helga Medić, Sanja Vidaček, Krunoslav Sedlar, Viktor Šatović, Tomislav Petrak
Izvorni znanstveni članak


The e!ects of a non-intervention HACCP implementation on process hygiene indicators on bovine and porcine carcasses (str. 232-239)

I. Nastasijevic, R. Mitrovic, K. Popovic, M. Tubic, S. Buncic
Izvorni znanstveni članak


Feeding regiments a!ecting meat quality characteristics (str. 240-249)

G. Kandeepan
Pregledni rad


Innovative technologies for the quality improvement of bu!alo meat (str. 250-257)

S. Biswas, G. Kandeepan, A. De, D. Bhattacharya
Pregledni rad


Institutional framework for quality and safety assurance of aquaculture products in Bosni And Herzegovina (str. 258-263)

M. Smajlovic, D. Alagic, T. von Müffling, S. Tankovic, F. Caklovica, K. Caklovica
Stručni rad


Posjeta: 13.407 *