Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 12.12.1992.
  • Objavljen na Hrčku: 22.01.2013.

Sadržaj

Puni tekst

Influence of different whey quantities in milk replacer used in kids' feeding (str. 271-280)

Jasna Posavac
Izvorni znanstveni članak


Fresh soft cheese produced using concentrated starter culture (str. 281-289)

Ljerka Kršev, Sanja Eri, Anica Borović, Ljubica Tratnik
Izvorni znanstveni članak


Growth and proteolytic activity of Pseudomonas fluorescens isolated from milk (str. 291-298)

Irena Rogelj
Izvorni znanstveni članak


Quality of milk and dairy products on the market (str. 299-303)

Klara Pfeifer, Josip Živković, Mirza Hadžiosmanović, Branimir Mioković, Bela Njari
Kratko priopćenje


Legislation regulations about quality criteria of milk and dairy products (str. 305-308)

Jasmina Lukač-Havranek
Stručni rad


Hygienic condition of milk collection places in Slavonija and Baranja (str. 309-314)

Marko Krznarić, Josip Živković, Mirza Hadžiosmanović, Dubravka Svoboda-Vuković
Stručni rad


Kazalo 1992. (str. 339-340)


Kazalo


Prikazi iz stručne literature (str. 0-0)


Vijest


Posjeta: 15.065 *