Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 13.03.2013.
  • Objavljen na Hrčku: 13.03.2013.

Sadržaj

Puni tekst

Microbiota of kefir grains (str. 3-14)

Tomislav Pogačić, Sanja Šinko, Šimun Zamberlin, Dubravka Samaržija
Pregledni rad


Influence of starter culture on total free aminoacids concentration during ripening of Krk cheese (str. 15-21)

Biljana Radeljević, Nataša Mikulec, Neven Antunac, Zvonimir Prpić, Mirjana Maletić, Jasmina Havranek
Izvorni znanstveni članak


Biogas production on dairy farms: A Croatia case study (str. 22-29)

Nikola Bilandžija, Neven Voća, Tajana Krička, Vanja Jurišić, Ana Matin
Izvorni znanstveni članak


Antimicrobial resistance of coagulase-negative staphylococci and lactic acid bacteria from industrially produced dairy products (str. 30-35)

Nevijo Zdolec, Vesna Dobranić, Goran Zdolec, Dražen Đuričić
Izvorni znanstveni članak


Detection of cathepsin D in ewe’s milk by Western Blotting method (str. 36-41)

Iva Dolenčić Špehar, Franjo Martinković, Jasmina Havranek, Albert Marinculić, Milna Tudor Kalit, Samir Kalit
Prethodno priopćenje


Effects of yeast culture addition (Saccharomyces cerevisiae) to Anatolian water buffalo diets on milk composition and somatic cell count (str. 42-48)

T. Degirmencioglu, T. Ozcan, S. Ozbilgin, S. Senturklu
Prethodno priopćenje


Posjeta: 29.884 *