Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 24.04.2013.
  • Objavljen na Hrčku: 24.05.2013.

Sadržaj

Puni tekst

A survey on hygienic and physicochemical properties of Istrian cheese (str. 55-63)

Višnja Magdić, Samir Kalit, Mirna Mrkonjić Fuka, Andrea Skelin, Dubravka Samaržija, Sulejman Redžepović, Jasmina Havranek
Izvorni znanstveni članak


Emulsifying properties of tribomechanically treated whey proteins (str. 64-71)

Marija Badanjak Sabolović, Suzana Rimac Brnčić, Vesna Lelas
Izvorni znanstveni članak


Non-genetic factors of udder morphology traits in Istrian ewes (str. 72-80)

Zvonimir Prpić, Boro Mioč, Ivan Vnučec, Valentino Držaić, Vesna Pavić
Izvorni znanstveni članak


The effect of lactation stage and parity, lambing season, and herd on fat and protein content in Pag sheep (str. 81-90)

Zdravko Barać, Boro Mioč, Marija Špehar
Izvorni znanstveni članak


Heritability and correlations of milk traits in the view of kappa-casein genotypes in Vojvodina Holstein-friesian dairy cattle (str. 91-97)

Vitomir Vidović, Žolt Nemeš, Anka Popović-Vranješ, Dragomir Lukač, David Cvetanović, Ljuba Štrbac, Milanko Stupar
Izvorni znanstveni članak


Effects of genotype, inoculation and maturity stage at harvest on red clover (Trifolium pratense L.) yield and chemical composition (str. 98-108)

Josip Leto, Goran Perčulija, Krešimir Bošnjak, Hrvoje Kutnjak, Marina Vranić, Ivana Čačić
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 16.737 *