Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 22.08.2013.
  • Objavljen na Hrčku: 21.08.2013.

Sadržaj

Puni tekst

Proving the adulteration of ewe and goat cheeses with cow milk using the reference method of isoelectric focusing of γ-casein (str. 115-121)

Jasminka Špoljarić, Nataša Mikulec, Dijana Plavljanić, Biljana Radeljević, Jasmina Havranek, Neven Antunac
Izvorni znanstveni članak


Primary proteolysis of white brined goat cheese monitored by high molarity Tris buffer SDS- PAGE system (str. 122-131)

Miroljub B. Barać, Milenko Smiljanić, Mirjana B. Pešić, Sladjana P. Stanojević, Snežana T. Jovanović, Ognjen D. Maćej
Izvorni znanstveni članak


Fatty acid composition of cream fermented by probiotic bacteria (str. 132-139)

Lutfiye Yilmaz-Ersan
Izvorni znanstveni članak


The impact of capital investments on dairy processing industry features: evidence from Slovenia, Croatia and Serbia (str. 140-149)

Željana Aljinović Barać, Saša Muminović
Izvorni znanstveni članak


Concentrations of microelements Al, Co, Cr, Li, Mo, Ni, Sb and Sr in the milk of Croatian Coldblood mares (str. 150-157)

Nina Bilandžić, Marija Sedak, Maja Đokić, Božica Solomun Kolanović, Ivana Varenina, Đurđica Božić, Ana Končurat
Izvorni znanstveni članak


Breast milk: Fatty acid composition and maternal diet (str. 158-171)

Greta Krešić, Mihela Dujmović, Milena L. Mandić, Nikolina Mrduljaš
Pregledni rad


The influence of ordinal number and stage of lactation on milkability traits in Holstein cows (str. 172-179)

Tina Bobić, Pero Mijić, Maja Gregić, Zdenko Ivkić, Mirjana Baban
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 25.916 *