Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 01.02.1979.
  • Objavljen na Hrčku: 05.02.2014.

Sadržaj

Puni tekst

Prilog poznavanju sastava i mikroflore paškog sira (str. 26-30)

Matej Markeš, Mihajlo Rubeša, Vera Bašić, Blanka Koludrović, Ljubica Stojak, Ljerka Lešić
Izvorni znanstveni članak


Konzerviranje kultura mliječnokiselinskih bakterija smrzavanjem (str. 30-36)

Višeslava Miljković, M. Baltić
Izvorni znanstveni članak


Mogućnosti korištenja sirutke u prehrani (str. 36-40)

Davor Baković, Ljubica Tratnik
Izvorni znanstveni članak


Contribution of dry matter determination in milk (str. 40-44)

Marija Horvatić, Božidar Vajić, Matilda Grüner
Izvorni znanstveni članak


Izvodi iz stručne literature (str. 0-0)


Vijest


Posjeta: 9.227 *