Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

SADRŽAJ


Puni tekst: hrvatski pdf 125 Kb

str. 417-417

preuzimanja: 277

citiraj


Sažetak

IZ HPA-E
Održana prva državna izložba izvornih pasmina
peradi u Republici Hrvatskoj
U Đurđevcu održano 9. savjetovanje za uzgajivače
goveda

AKTUALNO
PREHRAMBENI ADITIVI
Dodaci za emulgiranje i vezanje vode

DEZINFEKCIJA I DEZINFICIJENSI
Kondicioniranje vode za piće

IZ LITERATURE I PRAKSE
Značaj hrvatskih izvornih pasmina peradi

RIBE NAŠEG MORA
Luc

DOGAĐANJA
Ivanečka jegernijada
Food ingredients Europe završava s rekordnim brojem posjetitelja i vodi industriju
prema 2020.godini dajući vodeći uvid u najnovije inovacije i trendove


ZNANSTVENO STRUČNI DIO

ZNANSTVENI RAD
Utjecaj sustava držanja svinja na kakvoću slavonskog kulena
Senčić, Đ., D. Samac, M. Škrivanko

ZNANSTVENI RAD
Kemijska ocjena kakvoće pilećeg mesa podrijetlom od tovnih pilića
hranjenih uz dodatak zeolit klinoptilolita
Špiranec K., D. Špoljarić, G. Mršić, I. Špoljarić, S. Srečec,
Ž. Cvrtila Fleck, D. Mihelić, L. Kozačinski, M. Popović

PRETHODNO PRIOPĆENJE
Pokazatelji klaoničke vrijednosti i kvalitete trupa
janjadi dalmatinske pramenke u tri Dalmatinske županije
Krvavica, M., J. Rogošić, T.Šarić, I. Župan, A. Ganić, A. Madir

PREGLEDNI RAD
Načini poboljšanja nutritivno-funkcionalnih svojstava mesa
Kaić, A., I. Kos, B. Nikšić

STRUČNI PREGLEDNI RAD
Upravljanje rizikom alergena jaja u sustavu sigurnosti hrane
Cukon, N.

Ključne riječi

Hrčak ID:

112271

URI

https://hrcak.srce.hr/112271

Datum izdavanja:

1.12.2013.

Posjeta: 623 *