Kazalo
SADRŽAJ
Sažetak
IZ HPA-E
Održana prva državna izložba izvornih pasmina
peradi u Republici Hrvatskoj
U Đurđevcu održano 9. savjetovanje za uzgajivače
goveda
AKTUALNO
PREHRAMBENI ADITIVI
Dodaci za emulgiranje i vezanje vode
DEZINFEKCIJA I DEZINFICIJENSI
Kondicioniranje vode za piće
IZ LITERATURE I PRAKSE
Značaj hrvatskih izvornih pasmina peradi
RIBE NAŠEG MORA
Luc
DOGAĐANJA
Ivanečka jegernijada
Food ingredients Europe završava s rekordnim brojem posjetitelja i vodi industriju
prema 2020.godini dajući vodeći uvid u najnovije inovacije i trendove
ZNANSTVENO STRUČNI DIO
ZNANSTVENI RAD
Utjecaj sustava držanja svinja na kakvoću slavonskog kulena
Senčić, Đ., D. Samac, M. Škrivanko
ZNANSTVENI RAD
Kemijska ocjena kakvoće pilećeg mesa podrijetlom od tovnih pilića
hranjenih uz dodatak zeolit klinoptilolita
Špiranec K., D. Špoljarić, G. Mršić, I. Špoljarić, S. Srečec,
Ž. Cvrtila Fleck, D. Mihelić, L. Kozačinski, M. Popović
PRETHODNO PRIOPĆENJE
Pokazatelji klaoničke vrijednosti i kvalitete trupa
janjadi dalmatinske pramenke u tri Dalmatinske županije
Krvavica, M., J. Rogošić, T.Šarić, I. Župan, A. Ganić, A. Madir
PREGLEDNI RAD
Načini poboljšanja nutritivno-funkcionalnih svojstava mesa
Kaić, A., I. Kos, B. Nikšić
STRUČNI PREGLEDNI RAD
Upravljanje rizikom alergena jaja u sustavu sigurnosti hrane
Cukon, N.
Ključne riječi
Hrčak ID:
112271
URI
Datum izdavanja:
1.12.2013.
Posjeta: 865 *