Izvorni znanstveni članak
Odnos šećer i refraktometrijske vrijednosti kod voća
Katarina Štampar
Puni tekst: hrvatski pdf 1.998 Kb
str. 7-22
preuzimanja: 392
citiraj
APA 6th Edition
Štampar, K. (2000). Odnos šećer i refraktometrijske vrijednosti kod voća. Pomologia Croatica, 6 (1-4), 7-22. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/114985
MLA 8th Edition
Štampar, Katarina. "Odnos šećer i refraktometrijske vrijednosti kod voća." Pomologia Croatica, vol. 6, br. 1-4, 2000, str. 7-22. https://hrcak.srce.hr/114985. Citirano 27.12.2024.
Chicago 17th Edition
Štampar, Katarina. "Odnos šećer i refraktometrijske vrijednosti kod voća." Pomologia Croatica 6, br. 1-4 (2000): 7-22. https://hrcak.srce.hr/114985
Harvard
Štampar, K. (2000). 'Odnos šećer i refraktometrijske vrijednosti kod voća', Pomologia Croatica, 6(1-4), str. 7-22. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/114985 (Datum pristupa: 27.12.2024.)
Vancouver
Štampar K. Odnos šećer i refraktometrijske vrijednosti kod voća. Pomologia Croatica [Internet]. 2000 [pristupljeno 27.12.2024.];6(1-4):7-22. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/114985
IEEE
K. Štampar, "Odnos šećer i refraktometrijske vrijednosti kod voća", Pomologia Croatica, vol.6, br. 1-4, str. 7-22, 2000. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/114985. [Citirano: 27.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
114985
URI
https://hrcak.srce.hr/114985
Datum izdavanja:
25.12.2000.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
Posjeta: 1.286
*