Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

BODIUR - A NEW DURUM WINIER WHEAT VARIETY (Triticum durum Desf.) DEVIELOPED BY THE BC INSTITUIE FOR BREEDING AND PRODUCTION OF FIELD CROPS, ZAGREB

Slobodan Tomasović ; Bc Institut za oplemenjivanje i proizvodnju bilja d.d. Zagreb, Zagreb, Hrvatska
Petar Javor ; Bc Institut za oplemenjivanje i proizvodnju bilja d.d. Zagreb, Zagreb, Hrvatska
B. Sesar ; Bc Institut za oplemenjivanje i proizvodnju bilja d.d. Zagreb, Zagreb, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 1.191 Kb

str. 229-242

preuzimanja: 398

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

durum winter wheat (Triticum durum Desf.); pasta quality; yield; resistance to diseases

Hrčak ID:

120953

URI

https://hrcak.srce.hr/120953

Datum izdavanja:

31.12.1999.

Podaci na drugim jezicima: hrvatski

Posjeta: 1.258 *