Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

BODUR - Nova sorta ozime TVRDE pšenice (Triticum durum Desf.) BC INSTITUTA ZA OPLEMENJIVANJE I Proizvodnu BILJA d.d. ZAGRE

Slobodan Tomasović ; Bc Institut za oplemenjivanje i proizvodnju bilja d.d. Zagreb, Zagreb, Hrvatska
Petar Javor ; Bc Institut za oplemenjivanje i proizvodnju bilja d.d. Zagreb, Zagreb, Hrvatska
B. Sesar ; Bc Institut za oplemenjivanje i proizvodnju bilja d.d. Zagreb, Zagreb, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 1.191 Kb

str. 229-242

preuzimanja: 398

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

Tvrda ozima pšenica (Triticum durum Desf.); tjestenina; kakvoća; urod; otpornost na bolesti

Hrčak ID:

120953

URI

https://hrcak.srce.hr/120953

Datum izdavanja:

31.12.1999.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 1.258 *